Редактор: e-mail: Кадър: Нова телевизияНа мен не ми е интересно това служебно

...
Редактор: e-mail: Кадър: Нова телевизияНа мен не ми е интересно това служебно
Коментари Харесай

Росен Йорданов: Интересно ми е къде ще бъдат снесени кукувичите яйца - двамата министри

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: " Нова телевизия "

" На мен не ми е забавно това служебно държавно управление. По-интересната конспирация за мен е е къде ще бъдат снесени кукувичите яйца - имам поради двамата министри ". Това разяснява в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия " психологът Росен Йорданов.

" Наблюдаваме неповторим случай - за първи път имаме толкоз дълъг интервал на ръководство на служебно държавно управление. Една от аргументите да няма два пъти държавно управление, което си е чист неуспех, виновност има и президента Румен Радев, тъй като не бях виждал от самото начало някой по този начин като него да се занимава единствено с една партия. Пред служебното държавно управление най-сериозните провокации ще са стопански, здравни и обществени. Хората са безпределно изтощени, много ядосани. Избори 2 в 1 ще са много сложни за осъществяване организационно ", сподели той.

" Успехите на това второто държавно управление ще предрешат акцията на Румен Радев. Време е всички партии да излъчат претенденти за президент. Радев сплотява левите, само че липсва десният човек, който би трябвало да е балансьор на обстановката. ГЕРБ нямат право да желаят повече заменени министри в служебния кабинет, тъй като те не са никакви сега. Те са оповестили война на Румен Радев въпреки всичко ", съобщи пък политологът Марая Цветкова.

" Народът към този момент доста се измори, хората са обезверени ", разяснява актрисата Доротея Толева.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР